Tangent: slim racefiets spatbord

fietsen in de regen

Tangent racefiets spatbordJe bent gek op fietsen, ook in de regen, dan is het fijn als je een  spatbord op de racefiets  hebt die  achterwerk en je rug droog en schoon houdt. De beroemde Ass-saver hebben we geprobeerd, werkt wel, is makkelijk te bevestigen maar echt droog en schoon blijf je niet. Houdt het Tangent racefiets spatbord je wel droog?

Afgelopen winter hebben we het mooi ontworpen spatbordje van Tangent getest!

De Tangent spatborden zijn speciaal ontwikkeld voor racefietsen. Eenvoudig te monteren en minder dan 100 gram, zowel aan de voor- als aan de achterzijde te monteren. Het spatbord is aan de binnenzijde voorzien van een profiel, dat het opspattende water naar de zijkanten laat wegvloeien.

Het is een prima werkend spatbord, ziet er goed uit en houd je dus perfect droog en schoon.  Bij droogweer kun je ook heel snel en makkelijk het spatbordje verwijderen. Want eerlijk is eerlijk: een racefiets ziet er zonder spatbord beter uit, en alles wat je extra aan je fiets monteert, zorgt weer voor extra rammeltjes.

De spatborden zijn er voor racefiets banden van 22 tot 25 mm breed, of voor trekking banden tot 40 mm. Er is zowel een versie in aluminium (39,95 euro )als in carbon (49,95 euro). Meer over de spatborden bijvoorbeeld bij Kaptein tweewielers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>