Ding: innovatieve fietslamp

ding-light

Ding: de nieuwe fietslamp waarbij zien maar vooral gezien worden centraal staat! Of zoals ze zelf zeggen, Ding: a light less ordinary. Niet zomaar een dingfietslamp dus. Ding biedt een nog veiliger fietservaring, want naast een forse lichtbundel naar voren (400 Lumen) biedt Ding een extra licht bundel recht naar beneden. Een brede strook van 3×1,5 meter recht onder de fiets  verlicht het fietspad waardoor je onderweg ook vanaf de zijkant goed verlicht en zichtbaar bent. Prettig natuurlijk want je ziet de randen van het fietspad veel beter! Niet alleen prettig maar vooral ook veilig. Door de lichtzee waar je in rijdt, ben je nu ook veel beter zichtbaar voor het overige verkeer.

De lamp heeft 5 standen varierend van heel fel (400 Lumen) tot een  daglicht-stand waardoor de battery lifetime aanzienlijk verlengd kan worden:

 

Om de produktie van DIng mogelijk te maken, is een Kickstarter project gestart, met nog maar een paar dagen te gaan is inmiddels het doel bereikt en naar verwachting zal Ding dus spoedig te koop zijn.

De ontwerpers van Brain Design hebben hard hun best gedaan om van Ding een echt hebbe-ding te maken. Een strak en design, makkelijk op iedere fiets te monteren en eenvoudig via USB op te laden. Ding is nog niet te koop in Nederland maar met de geslaagde Kickstarter campagne zal dat wellicht niet lang meer duren.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>